Savithri Inn Bamboo Cottages and Resorts

USD:

11

Rating:

8.4/10

  • If what you're looking for is a conveniently located hotel in Varkala, look no further than Savithri Inn Bamboo Cottages and Resorts. The hotel is not too far from the city center: just 3.1 km away, and it normally takes about 100 minutes to reach the airport. A haven of rest and relaxation, the hotel will offer total renewal just steps away from the city's numerous attractions such as Caraliza Designs, Shalimar Weaves, Jewels Sky.

    Savithri Inn Bamboo Cottages and Resorts offers impeccable service and all the essential amenities to invigorate travelers. 24-hour room service, free Wi-Fi in all rooms, facilities for disabled guests, luggage storage, Wi-Fi in public areas are just a few of the facilities that set Savithri Inn Bamboo Cottages and Resorts apart from other hotels in the city.

    Guests can choose from 12 rooms, all of which exude an atmosphere of total peace and harmony. The complete list of recreational facilities is available at the hotel, including massage, garden. Savithri Inn Bamboo Cottages and Resorts is a smart choice for travelers to Varkala, offering a relaxed and hassle-free stay every time.

  • Middle cliff, Varkala, Varkala, Varkala, India, 695141
    North-End Cliff, Thiruvambadi (Near Black Beach),
    Varkala, Kerala, India

  • Guest policies

    • Minimum age of guests is: 16 year(s).
    • Guests over 16 years old are considered as adults.
    • Extra beds are dependent on the room you choose. Please check the individual room capacity for more details.
    When booking more than 5 rooms, different policies and additional supplements may apply.
  • Some helpful facts

    Airport transfer fee: 1600 INR
    Check-in from: 12:00 PM
    Check-out until: 12:00 PM
    Distance from city center: 3.1 km
    Distance to airport: 53 km
    Number of rooms : 12
    Daily parking fee: 0 INR
    Reception open until: 12:00 AM
    Travel time to airport (minutes): 100
    Year hotel opened: 2012
    Most recent hotel renovation : 2012