Tateshina Onsen Hotel Shinyu

USD:

241

Rating:

8.6/10

  • Renovated in 2011, the Tateshina Onsen Hotel Shinyu guarantees guests a pleasant stay whether in Nagano for business or pleasure. From here, guests can enjoy easy access to all that the lively city has to offer. A well-kempt environment and its proximity to Misyaka Pond, Kurumayama Kogen Sky Park give to this hotel a special charm.

    At Tateshina Onsen Hotel Shinyu, the excellent service and superior facilities make for an unforgettable stay. Guests of the hotel can enjoy on-site features like Wi-Fi in public areas, valet parking, car park, room service, coffee shop.

    All guest accommodations feature thoughtful amenities to ensure an unparalleled sense of comfort. The hotel offers wonderful recreational facilities such as hot tub, hot spring bath, spa, massage, kids club to make your stay truly unforgettable. Whatever your purpose of visit, Tateshina Onsen Hotel Shinyu is an excellent choice for your stay in Nagano.

  • 4035, Kitayama, Chino, Chino, Nagano, Japan, 391-0301
    4035, Kitayama, Chino
    Nagano, Nagano, Japan

  • Guest policies

    Please note that children from 4 years old to 12 years old will be charged 10500 JPY (per night / per child including breakfast&dinner). Please pay directly at Hotel upon check in.

    Child and extra bed policy
    Infant 0-3 year(s) Stay for free if using existing bedding. Note, if you need a cot there may be an extra charge.
    Children 4-12 year(s) Must use an extra bed
    • Guests over 12 years old are considered as adults.
    • Extra beds are dependent on the room you choose. Please check the individual room capacity for more details.
    When booking more than 5 rooms, different policies and additional supplements may apply.
  • Some helpful facts

    Breakfast charge (unless included in room rate): 1050 JPY
    Check-in from: 3:00 PM
    Check-out until: 10:00 AM
    Number of floors: 6
    Number of rooms : 52
    Reception open until: 6:00 PM
    Room voltage: 100
    Most recent hotel renovation : 2011