Rover Holiday Units

USD:

68

Rating:

8.7/10

  • Designed for both business and leisure travel, Rover Holiday Units is ideally situated in West Mackay; one of the city's most popular locales. Only 0.3 Km from the city center, the hotel's strategic location ensures that guests can quickly and easily reach many local points of interest. Visitors to the hotel can take pleasure in touring the city's top attractions: Mackay Regional Botanic Gardens, Artspace Mackay, Caneland Central Shopping Centre.

    The facilities and services provided by Rover Holiday Units ensure a pleasant stay for guests. A selection of top-class facilities such as free Wi-Fi in all rooms, facilities for disabled guests, Wi-Fi in public areas, car park, family room can be enjoyed at the hotel.

    The hotel features 29 beautifully appointed guest rooms, many of which include television LCD/plasma screen, internet access – wireless, non smoking rooms, air conditioning, heating. The hotel offers fantastic facilities, including outdoor pool, garden, to help you unwind after an action-packed day in the city. Whatever your reason for visiting Mackay, the Rover Holiday Units is the perfect venue for an exhilarating and exciting break away.

  • 174 Nebo Road, West Mackay, Mackay, Australia, 4740
    174 Nebo Road
    Mackay, Queensland, Australia

  • Guest policies

    Child and extra bed policy
    Infant 0-1 year(s) Stay for free if using existing bedding. Note, if you need a cot there may be an extra charge.
    Children 2-12 year(s) Must use an extra bed
    • Guests over 12 years old are considered as adults.
    • Extra beds are dependent on the room you choose. Please check the individual room capacity for more details.
    When booking more than 5 rooms, different policies and additional supplements may apply.
  • Some helpful facts

    Check-in from: 1:00 PM
    Check-out until: 10:00 AM
    Distance from city center: 0.3 Km
    Number of rooms : 29
    Room voltage: 240
    Travel time to airport (minutes): 6
    Most recent hotel renovation : 2013