Bawga Theiddhi Hotel

USD:

40

Rating:

7.1/10

  • Situated in the area at the foot of Mt. Kyaikhtiyo, Bawga Theiddhi Hotel is ideally positioned in the culture, sightseeing, and religious interest hub in Kyaikhtiyo. Guests can enjoy easy access to several lively attractions in the city. The ambiance of Bawga Theiddhi Hotel is uniquely reflected in each guestroom which provides a shared bathroom, a telephone, a wake-up service, mosquito net, and balcony among many others. The hotel also features a variety of facilities and services which include a car hire service, 24-hour front desk, kid’s swimming pool, a car park, shared lounge/TV area, and luggage storage space. Guests can also enjoy the host of recreational offerings which ensure guests have plenty to do during the stay.

  • Kin Mon Camp , Kyite Hto Township, Foot of Mt. Kyaikhtiyo, Kyaikhtiyo, Myanmar
    Kin Mon Camp , Kyite Hto Township
    Kyaikhtiyo, Mon, Myanmar

  • Guest policies

    Child and extra bed policy
    Infant 0-1 year(s) Stay for free if using existing bedding. Note, if you need a cot there may be an extra charge.
    Children 2-5 year(s) Stay for free if using existing bedding.
    • Guests over 5 years old are considered as adults.
    • Extra beds are dependent on the room you choose. Please check the individual room capacity for more details.
    When booking more than 5 rooms, different policies and additional supplements may apply.
  • Some helpful facts

    Airport transfer fee:
    Breakfast charge (unless included in room rate): 3 USD
    Check-in from: 02:00 PM
    Check-in until:
    Check-out from: 12:00 PM
    Check-out until:
    Distance from city center:
    Distance to airport:
    Daily Internet/Wi-Fi fee: 0 USD
    Non-smoking rooms/floors: Yes
    Number of bars/lounges :
    Number of floors: 3
    Number of restaurants: 1
    Number of rooms : 21
    Daily parking fee:
    Reception open until: 12:00 AM
    Room voltage: 220
    Travel time to airport (minutes):
    Year hotel opened: 2012
    Most recent hotel renovation : 2014