Anggrek Shopping Hotel

USD:

53

Rating:

7.8/10

  • Well-positioned in Riau, Anggrek Shopping Hotel is the ideal point of departure for your excursions in Bandung. From here, guests can enjoy easy access to all that the lively city has to offer. With the city's main attractions such as Bandung Indah Plaza Mall, Gedung De Driekleur / Gedung Tiga Warna, Rumah Sakit Ibu Dan Anak Limijati within close reach, visitors to the hotel will just love its location.

    At Anggrek Shopping Hotel, the excellent service and superior facilities make for an unforgettable stay. To name a few of the hotel's facilities, there are 24-hour room service, free Wi-Fi in all rooms, Wi-Fi in public areas, car park, room service.

    In addition, all guestrooms feature a variety of comforts. Many rooms even provide television LCD/plasma screen, internet access – wireless (complimentary), non smoking rooms, air conditioning, wake-up service to please the most discerning guest. Besides, the hotel's host of recreational offerings ensures you have plenty to do during your stay. With an ideal location and facilities to match, Anggrek Shopping Hotel hits the spot in many ways.

  • Jl. LL. RE Martadinata (Riau) No. 15, Riau, Bandung, Indonesia
    Jl. LL. RE Martadinata (Riau) No. 15
    Bandung, West Java, Indonesia

  • Policies

    Child and extra bed policy
    Infant 0-1 year(s) Stay for free if using existing bedding. Note, if you need a cot there may be an extra charge.
    Children 2-5 year(s) Stay for free if using existing bedding.
    • Guests over 5 years old are considered as adults.
    • Extra beds are dependent on the room you choose. Please check the individual room capacity for more details.
    When booking more than 5 rooms, different policies and additional supplements may apply.
  • Useful info

    Check-in from: 2:00 PM
    Check-out until: 12:00 PM
    Number of floors: 3
    Number of restaurants: 1
    Number of rooms : 41
    Travel time to airport (minutes): 15
    Year hotel opened: 2009
    Most recent hotel renovation : 2009