Transcorp Hilton Abuja hotel

USD:

246

Rating:

5.8/10

  • Transcorp Hilton Abuja hotel, located in Maitama, Abuja, is a popular choice for travelers. From here, guests can enjoy easy access to all that the lively city has to offer. This modern hotel is in the vicinity of popular city attractions such as Abuja Arts & Crafts Village, Deva Petals, Anglican Church of Nigeria.

    Offering hotel guests superior services and a broad range of amenities, Transcorp Hilton Abuja hotel is committed to ensuring that your stay is as comfortable as possible. Guests of the hotel can enjoy on-site features like facilities for disabled guests, Wi-Fi in public areas, car park, room service, babysitting.

    Step into one of 670 inviting rooms and escape the stresses of the day with a wide range of amenities such as internet access – wireless, private pool, non smoking rooms, air conditioning, desk which can be found in some rooms. The hotel offers wonderful recreational facilities such as fitness center, golf course (on site), outdoor pool, kids club, tennis courts to make your stay truly unforgettable. Whatever your reason for visiting Abuja, the Transcorp Hilton Abuja hotel is the perfect venue for an exhilarating and exciting break away.

  • 1 Aguiyi Ironsi Street, Maitama, Abuja, Nigeria, 0
    1 Aguiyi Ironsi Street
    Abuja, Federal Capital Territory, Nigeria

  • Guest policies

    Child and extra bed policy
    Infant 0-1 year(s) Stay for free if using existing bedding. Note, if you need a cot there may be an extra charge.
    Children 2-3 year(s) Must use an extra bed
    • Guests over 3 years old are considered as adults.
    • Extra beds are dependent on the room you choose. Please check the individual room capacity for more details.
    When booking more than 5 rooms, different policies and additional supplements may apply.
  • Some helpful facts

    Distance to airport: 28 mi
    Non-smoking rooms/floors: Yes
    Number of floors: 10
    Number of rooms : 670
    Year hotel opened: 1987
    Most recent hotel renovation : 2005