Palve Sugavasam Resorts - Ooty

USD:

53

Rating:

3.6/10

  • Renovated in 2014, the Palve Sugavasam Resorts - Ooty guarantees guests a pleasant stay whether in Ooty for business or pleasure. Only 94.1 km away, this 3-star hotel can be easily accessed from the airport. With its convenient location, the hotel offers easy access to the city's must-see destinations.

    At Palve Sugavasam Resorts - Ooty, the excellent service and superior facilities make for an unforgettable stay. While lodging at this wonderful property, guests can enjoy 24-hour room service, 24-hour front desk, facilities for disabled guests, Wi-Fi in public areas, car park.

    Hotel accommodations have been carefully appointed to the highest degree of comfort and convenience. In some of the rooms, guests can find locker, closet, cleaning products, towels, carpeting. The hotel offers fantastic facilities, including children's playground, garden, to help you unwind after an action-packed day in the city. Palve Sugavasam Resorts - Ooty is an ideal place of stay for travelers seeking charm, comfort and convenience in Ooty.

  • Bishop Down Road, Ramakrishna Puram, Elk Hills, Ooty, India, 643001
    Bishop Down Road, Ramakrishna Puram
    Ooty, Tamil Nadu, India

  • Guest policies

    Child and extra bed policy
    Children 0-7 year(s) Stay for free if using existing bedding.
    • Extra beds are dependent on the room you choose. Please check the individual room capacity for more details.
    When booking more than 5 rooms, different policies and additional supplements may apply.
  • Some helpful facts

    Airport transfer fee: 2800 INR
    Breakfast charge (unless included in room rate): 150 INR
    Check-in from: 12:00 PM
    Check-out until: 12:00 PM
    Distance from city center: 1.4 km
    Distance to airport: 94.1 km
    Non-smoking rooms/floors: Yes
    Number of floors: 1
    Number of restaurants: 1
    Number of rooms : 38
    Room voltage: 220
    Travel time to airport (minutes): 150
    Year hotel opened: 2009
    Most recent hotel renovation : 2014