Hotel Sai Prakash

USD:

20

Rating:

5.7/10

  • Designed for both business and leisure travel, Hotel Sai Prakash is ideally situated in Abids; one of the city's most popular locales. The hotel is not too far from the city center: just 2.0 Km away, and it normally takes about 90 minutes to reach the airport. Also within easy reach are Embassy of United Kingdom, Consulate of the United States, Asman Garh Palace.

    Hotel Sai Prakash offers impeccable service and all the essential amenities to invigorate travelers. Top features of the hotel include meeting facilities, elevator, business center, concierge, restaurant.

    Guests can choose from 102 rooms, all of which exude an atmosphere of total peace and harmony. Besides, the hotel's host of recreational offerings ensures you have plenty to do during your stay. With an ideal location and facilities to match, Hotel Sai Prakash hits the spot in many ways.

  • Station Road,Nampally, Abids, Hyderabad, India, 500001
    Station Road,Nampally
    Hyderabad, Telangana, India

  • Guest policies

    Child and extra bed policy
    Infant 0-1 year(s) Stay for free if using existing bedding. Note, if you need a cot there may be an extra charge.
    Children 2-8 year(s) Stay for free if using existing bedding.
    • Guests over 8 years old are considered as adults.
    • Extra beds are dependent on the room you choose. Please check the individual room capacity for more details.
    When booking more than 5 rooms, different policies and additional supplements may apply.
  • Some helpful facts

    Airport transfer fee: 650 INR
    Breakfast charge (unless included in room rate): 100 INR
    Check-in from: 12:00 PM
    Check-out until: 12:00 PM
    Distance from city center: 01.00 Km
    Distance to airport: 20.00 Km
    Non-smoking rooms/floors: Yes
    Number of bars/lounges : 01
    Number of floors: 03
    Number of restaurants: 01
    Number of rooms : 102
    Room voltage: 220
    Travel time to airport (minutes): 45
    Year hotel opened: 1991
    Most recent hotel renovation : 2011