The Raweekanlaya Bangkok Wellness Cuisine Resort

USD:

0

Rating:

6.9/10

  • Designed for both business and leisure travel, The Raweekanlaya Bangkok Wellness Cuisine Resort is ideally situated in the popular area of Khaosan. This historic property was originally built in the late 1800’s as formal residence of the governess of His Majesty King Vajiravudh or Rama VI, the sixth monarch of Siam under the house of Chakri. The residence is also remnant of Thewet Palace which used to be located in the area.

    Guest rooms at The Raweekanlaya Bangkok Wellness Cuisine Resort reflect a sophisticated interplay between modern comforts and traditional Thai décor of the Rama VI era with artistic elements including Thai poems dedicated to each guest rooms. The hotel offers guest rooms facing the city in an annex building, as well as a more tranquil and exclusive garden area.

    All guest accommodations feature thoughtful amenities to ensure an unparalleled sense of comfort. Besides, the hotel's host of recreational offerings ensures you have plenty to do during your stay. The Raweekanlaya Bangkok Wellness Cuisine Resort is an ideal place of stay for travelers seeking charm, comfort and convenience in Bangkok.

  • 164-172 Krung Kasem Road, Bang Khun Phrom, Phra Nakhon, Khaosan, Bangkok, Thailand, 10200
    164-172 Krung Kasem Road, Bang Khun Phrom, Phra Nakhon
    Bangkok, Bangkok, Thailand

  • Guest policies

    Child and extra bed policy
    Children 3-11 year(s) Stay for free if using existing bedding.
    • Minimum age of guests is: 3 year(s).
    • Guests over 11 years old are considered as adults.
    • Extra beds are dependent on the room you choose. Please check the individual room capacity for more details.
    When booking more than 5 rooms, different policies and additional supplements may apply.
  • Some helpful facts

    Distance to airport: 33 km
    Number of floors: 3
    Number of rooms : 38
    Room voltage: 220
    Travel time to airport (minutes): 90
    Year hotel opened: 2016
    Most recent hotel renovation : 2016