Sono Guesthouse

USD:

27

Rating:

8.3/10

  • Sono Guesthouse, located in Daegu Central Area, Daegu, is a popular choice for travelers. The city center is merely 0.5km away and the airport can be reached within 20 minutes. With its convenient location, the hotel offers easy access to the city's must-see destinations.

    Offering hotel guests superior services and a broad range of amenities, Sono Guesthouse is committed to ensuring that your stay is as comfortable as possible. While lodging at this wonderful property, guests can enjoy free Wi-Fi in all rooms, 24-hour security, convenience store, daily housekeeping, laundromat.

    All guest accommodations feature thoughtful amenities to ensure an unparalleled sense of comfort. The hotel offers wonderful recreational facilities such as dart board to make your stay truly unforgettable. Sono Guesthouse is your one-stop destination for quality hotel accommodations in Daegu.

  • 86, Myeongnyun-ro,, Daegu Central Area, Daegu, South Korea, 700-440
    86, Myeongnyun-ro,
    Daegu, Daegu City, South Korea

  • Guest policies

    Child and extra bed policy
    Infant 0-2 year(s) Stay for free if using existing bedding. Note, if you need a cot there may be an extra charge.
    Children 3-12 year(s) Must use an extra bed
    • Guests over 12 years old are considered as adults.
    • Extra beds are dependent on the room you choose. Please check the individual room capacity for more details.
    When booking more than 5 rooms, different policies and additional supplements may apply.
  • Some helpful facts

    Breakfast charge (unless included in room rate): 0 krw
    Check-in from: 03:00 PM
    Check-out until: 11:00 AM
    Distance from city center: 0.5km
    Distance to airport: 5km
    Daily Internet/Wi-Fi fee: 0 krw
    Non-smoking rooms/floors: yes
    Number of bars/lounges : 1
    Number of floors: 1
    Number of rooms : 6
    Daily parking fee: 0 krw
    Room voltage: 220
    Travel time to airport (minutes): 20
    Year hotel opened: 2002
    Most recent hotel renovation : 2016