Goldenhome Hotel

USD:

43

Rating:

7.4/10

  • Located in the lovely area of Taipei Main Station, Goldenhome Hotel enjoys a commanding position in the shopping, sightseeing, restaurants hub of Taipei. The hotel lies 1KM from the city center and provides accessibility to important town facilities. With its convenient location, the hotel offers easy access to the city's must-see destinations.

    Offering hotel guests superior services and a broad range of amenities, Goldenhome Hotel is committed to ensuring that your stay is as comfortable as possible. Guests of the hotel can enjoy on-site features like free Wi-Fi in all rooms, 24-hour front desk, luggage storage, Wi-Fi in public areas, car park.

    Step into one of 18 inviting rooms and escape the stresses of the day with a wide range of amenities such as television LCD/plasma screen, internet access – wireless, internet access – wireless (complimentary), non smoking rooms, air conditioning which can be found in some rooms. Besides, the hotel's host of recreational offerings ensures you have plenty to do during your stay. When you are looking for comfortable and convenient accommodations in Taipei, make Goldenhome Hotel your home away from home.

  • 4F.,No316,Nanjing W,RD., Taipei Main Station, Taipei, Taiwan, 10345
    4F.,No316,Nanjing W,RD.
    Taipei, Taipei City, Taiwan

  • Guest policies

    Pets are strictly prohibited at the property, with the exception of guide dogs.

    Child and extra bed policy
    Children 0-1 year(s) Must use an extra bed
    • Extra beds are dependent on the room you choose. Please check the individual room capacity for more details.
    When booking more than 5 rooms, different policies and additional supplements may apply.
  • Some helpful facts

    Check-in from: 03:00PM
    Check-out until: 12:00PM
    Distance from city center: 1KM
    Distance to airport: 43KM
    Daily Internet/Wi-Fi fee: 0 TWD
    Non-smoking rooms/floors: YES
    Number of rooms : 18
    Travel time to airport (minutes): 38
    Most recent hotel renovation : 2015