Jenna Suite Gangnam Garosu-gil

USD:

26

Rating:

8.2/10

  • Ideal for fun and relaxation, Jenna Suite Gangnam Garosu-gil is located in the Apgujeong area of Seoul. The excitement of the city center is only 1 km away. With its convenient location, the hotel offers easy access to the city's must-see destinations.

    Offering hotel guests superior services and a broad range of amenities, Jenna Suite Gangnam Garosu-gil is committed to ensuring that your stay is as comfortable as possible. Free Wi-Fi in all rooms, luggage storage, Wi-Fi in public areas, newspapers, laundry service are just a few of the facilities that set Jenna Suite Gangnam Garosu-gil apart from other hotels in the city.

    Hotel accommodations have been carefully appointed to the highest degree of comfort and convenience. In some of the rooms, guests can find towels, slippers, television LCD/plasma screen, internet access – wireless, internet access – wireless (complimentary). Besides, the hotel's host of recreational offerings ensures you have plenty to do during your stay. When you are looking for comfortable and convenient accommodations in Seoul, make Jenna Suite Gangnam Garosu-gil your home away from home.

  • 4th Floor, 59-4, Nonhyun-ro 175-gil, Gangnam-gu, Seoul, South Korea., Apgujeong, Seoul, South Korea, 135-890
    4th Floor, 59-4, Nonhyun-ro 175-gil, Gangnam-gu, Seoul, South Korea.
    Seoul, Seoul Special City, South Korea

  • Guest policies

    • Minimum age of guests is: 18 year(s).
    • Extra beds are dependent on the room you choose. Please check the individual room capacity for more details.
    When booking more than 5 rooms, different policies and additional supplements may apply.
  • Some helpful facts

    Check-in from: 02:00 PM
    Check-in until: 10:00 PM
    Check-out until: 11:00 AM
    Distance from city center: 1 km
    Distance to airport: 30 km
    Number of floors: 2
    Number of rooms : 7
    Reception open until: 10:30 PM
    Room voltage: 220
    Travel time to airport (minutes): 60
    Most recent hotel renovation : 2015