Valley Park Resort Hotel

Book Valley Park Resort Hotel nu & Spar op til 75%! Sikker og nem reservation, øjeblikkelig bekræftelse, hotelanmeldelser og -billeder.

USD:

54

Rating:

5.9/10

  • Uanset om du er turist eller forretningsrejsende, så er Valley Park Resort Hotel et fantastisk overnatningsvalg, når du skal besøge Miaoli. Med en placering kun 11.6 km fra byens liv tilbyder dette 3-stjernede hotel en fremragende beliggenhed og nem adgang til byens største attraktioner. Med sin praktiske beliggenhed tilbyder dette hotel nem adgang til byens vigtigste seværdigheder.

    Valley Park Resort Hotel tilbyder også mange faciliteter der vil berige dit ophold i Miaoli. For gæsternes velbefindende tilbyder hotellet bagageopbevaring, trådløst internet i fællesområder, parkering, familieværelse, restaurant.

    Atmosfæren på Valley Park Resort Hotel afspejles på hvert eneste værelse. fladskærms-TV, ikke-rygerværelser, aircondition, satellit-/kabel-TV, bruser er blot nogle af de faciliteter der kan findes på ejendommen. Hotellet tilbyder et fremragende udvalg af rekreative faciliteter, som spa, have. Valley Park Resort Hotel er det eneste sted, du behøver, når du søger kvalitetsindkvartering i Miaoli.

  • No.8-5, Guogangping, Zaoqiao, Miaoli, Taiwan, 36141
    No.8-5, Guogangping
    Miaoli, Miaoli, Taiwan

  • Politikker

    Der er et gebyr på 100 TWD for brug af SPA.

    Kæledyr er ikke tilladt på hotellet bortset fra førerhunde.

    • Minimumsalder for gæster er: 1 år
    • Ekstra senge afhænger af det værelse, du vælger. Se venligst det enkelte værelses maksimale belægning for flere oplysninger.
    Ved reservation af mere end 5 værelser, kan andre vilkår og yderligere tillæg gælde.
  • Nyttig information

    Gebyr for lufthavnstransport:
    Check-in Fra: 03:00 PM
    Check-out Til: 11:00 AM
    Afstand til byens centrum: 11.6 km
    Antal barer/lounges:
    Antal etager: 3
    Antal restauranter:
    Antal værelser: 42
    Daglig parkeringsafgift:
    Receptionen er åben til: 09:00 AM
    Byggeår:
    Seneste renovering: 2013