Benikea Seoul Tourist Hotel

Book Benikea Seoul Tourist Hotel nu & Spar op til 75%! Sikker og nem reservation, øjeblikkelig bekræftelse, hotelanmeldelser og -billeder.

  • Benikea Seoul Tourist Hotel, der er beliggende i Gangseo, er det perfekte sted at opleve Seoul og dens omgivelser. Herfra har gæster glæde af nem adgang til alt, hvad denne livlige by kan tilbyde. Med sin praktiske beliggenhed tilbyder dette hotel nem adgang til byens vigtigste seværdigheder.

    På Benikea Seoul Tourist Hotel sikrer den utrolige service og de fremragende faciliteter dig et ophold du ikke vil glemme. Gæster der opholder sig på dette vidunderlige hotel kan blandt andet benytte sig af gratis trådløst internet på alle værelser, 24-timers vagter, døgnåben reception, handicapfaciliteter, bagageopbevaring.

    Som en ekstra tilføjelse tilbyder alle værelserne et udvalg af bekvemmeligheder. Mange værelser tilbyder endda klædeskab, håndklæder, tøjstativ, fladskærms-TV, internetadgang - trådløst, der vil glæde selv den mest kvalitetsbevidste gæst. Desuden sikrer hotellets væld af fritidstilbud, at du har rigeligt at foretage dig under dit ophold. Med sin idéelle beliggenhed og imponerende faciliteter så vil Benikea Seoul Tourist Hotel opfylde dine behov på mange måder.

  • 116, Hwagokro 68gil (637-9, Deungchon-dong), Gangseo-gu, Gangseo, Seoul, Sydkorea
    116, Hwagokro 68gil (637-9, Deungchon-dong), Gangseo-gu
    Seoul, Seoul Special City, South Korea

  • Politikker

    Børn og ekstra senge
    Børn fra 0 til 7 år gamle [inkluderet] Bor gratis hvis eksisterende senge bruges.
    • Ekstra senge afhænger af det værelse, du vælger. Se venligst det enkelte værelses maksimale belægning for flere oplysninger.
    Ved reservation af mere end 5 værelser, kan andre vilkår og yderligere tillæg gælde.
  • Nyttig information

    Check-in Fra: 05:00 PM
    Check-out Til: 12:00 PM
    Antal barer/lounges: 0
    Antal etager: 0
    Antal restauranter: 0
    Antal værelser: 92
    Receptionen er åben til: 12:59 AM
    Byggeår: 2014
    Seneste renovering: 2014